Leeftijd Banner

05 januari 2007

hiep hiep

Vandaag was opa A jarig (hiep hiep hoera!) en was Leonie precies 4 maanden oud. Ze besloot een periode slaap over te slaan vandaag, ze was wel moe, maar kon de slaap niet vatten. Wij wilden 's middags toch echt op visite bij opa en oma, en we besloten de gok te wagen. We waren 'bang' dat Leonie zich niet prettig zou voelen, en hadden haar slaapzak meegenomen, voor het geval dat. Maar het ging prima! Ze heeft heerlijk op een deken op de grond liggen spelen, super! En toen ze moe werd, is ze op mijn schoot in slaap gevallen en heeft daar 40 minuten geslapen. Toen we weer naar huis gingen was ze wel écht moe, en heeft 3 uur geslapen (wat ze normaal ook doet rond etenstijd).

Poeh, 4 maanden al weer... Dan te bedenken dat ik iets meer dan 4 maanden geleden nog met een dikke buik rondliep. Dan lijkt het eeuwen geleden! Maar als ik zie hoe Leonie zich in 4 maanden ontwikkeld heeft, dan lijkt het nog maar zo kort.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gek hè, dat het zo snel gaat! Geniet maar van elke dag. En wat blijven ze toch lekker onvoorspelbaar!!

Groetjes, Marjo

Anoniem zei

Heb jij dat nou ook? 'n Half jaar geleden liepen we nog met die dikke buik en als je die kids nú ziet... wát 'n verschil al met toen ze nét geboren waren!!!! Ik kan 'r nog elke seconde zóoooo van genieten!!!